Events en bedrijfsfeesten

Posted in communie, Feesten, on 18 februari 2015, by , 0 Comments

Schattig toch, die communicanten die centraal staan en alle aandacht verdienen voor 1 dag. Voor hun zijn meestal de cadeaus het hoogte punt van de dag, maar het is en blijft vooral een ideaal moment om u te omringen met uw familie en goede vrienden.

Onze mooie tuin is de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven en met groene knieën terug naar huis te gaan. Wij voorzien een springkasteel of andere activiteiten zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

In Di Coylde zijn er verschillende zalen, dus kiest u voor een intieme kring van 20 personen of een groot feest van 100 personen, beide zijn mogelijk.

Wenst u uw communicant te verrassen met iets speciaals? Laten we samen brainstormen zodat we iets unieks kunnen creëren.


X