Privé feesten

Feesten

seperator

Iets te vieren? Op zoek naar een locatie?

Huwelijksfeest

Di Coylde staat al jarenlang op de lijst van de meest idyllische plekken om te trouwen. Dankzij onze diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen.

Ieder is uniek, ieder heeft zijn eigen stijl, daarom kiezen wij er voor om voor elk huwelijksfeest een op maat gemaakt voorstel te maken. Bent u fan van rozen en kant, of heeft u liever de relaxte boho stijl. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de nodige persoonlijke gesprekken uw droomdag kunnen waarmaken.

Of u nu voor een weddingplanner kiest, of u alle touwtjes graag zelf in handen neemt, ons team werkt nauw samen met alle verschillende partijen zodat D-day vlekkeloos verloopt.

Zin om kennis te maken met onze locatie en ons mee te laten dromen? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

Communiefeest

Schattig toch, die communicanten die centraal staan en alle aandacht verdienen voor 1 dag. Voor hun zijn meestal de cadeaus het hoogtepunt van de dag, maar het is en blijft vooral een ideaal moment om u te omringen met familie en goede vrienden.

Onze mooie tuin is de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven en met groene knieën terug naar huis te gaan. Wij voorzien een springkasteel of andere activiteiten zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

In di Coylde zijn er verschillende zalen, dus kiest u voor een intieme kring van 20 personen of een groot feest voor 100 genodigden, beide zijn mogelijk.

Wenst u uw communicant te verrassen met iets speciaals? Laten we samen brainstormen zodat we iets unieks kunnen creëren.

Babyborrel

U zit op een roze wolk en wenst te pronken met uw prachtige baby, dit kan bij ons in intieme kring of grootschalig. Is het een zomerbaby, dan kan dit in de tuin onder de mooie parasols, is het een winterbaby, dan steken we met veel plezier de open haard aan. Gezelligheid primeert bij Di Coylde. Laat u verleiden door onze verschillende mogelijkheden.

Jubileum

Het herdenken van een mooie gebeurtenis doet u in stijl met uw naasten bij u, of u nu kiest voor een receptie , een walking of sitting dinner, u kan ons uw feest toevertrouwen zodat u enkel maar hoeft te genieten.

Pensioenviering

Toch een raar gevoel, elke dag uit de veren voor de dagtaak en nu plots staat u daar en kunt u alle richtingen uit. Een nieuwe weg inslaan, genieten, reizen, uw kleinkinderen verwennen. Alles is mogelijk, en wij helpen u graag verder zodat u goedgemutst een nieuwe tijd tegemoet gaat.

Verjaardagsfeest

Het is weer zover, u wordt een jaartje ouder en in plaats van te zeuren kiest u ervoor om een knalfeest te geven samen met uw dierbaren. Een verjaardag vieren doen we niet zomaar, naast een verrukkelijke taart staan muziek en sfeer centraal. Di Coylde helpt u om uw verjaardag swingend door te komen, contacteer ons voor een voorstel.

Bekijk de zalen

De zalen kunnen gecombineerd, maar ook apart gebruikt worden.

X