Bedrijfsevents

Bent u voor een bedrijfsevent op zoek naar een geschikte locatie?

Met de aantrekkelijke ligging op enkele minuten van de E40, op 25 min van Gent en dichtbij Brugge en het Brugse Ommeland (en dus ook niet veraf van de Vlaamse kust) is het eenvoudig om een inspannende activiteit te combineren met een culinaire verwennerij.

Bedrijfsfeest

U weet dat een gemotiveerde medewerker er 2 waard is, wij helpen u graag uw bedrijfsfeest optimaal te maken. 

Bij een geslaagd personeelsfeest hoort uiteraard uitstekende catering. Of u nu een ochtendactiviteit wenst te organiseren met een uitgebreid ontbijt, of een lekkere lunch met een namiddag teambuilding. Di Coylde helpt u de perfecte formule te kiezen die bij uw bedrijfscultuur past.

Contacteer ons zodat we samen uw ideale feest kunnen organiseren

Netwerkevent

Netwerken, is één van de belangrijkste tools om uw business te ontwikkelen. Bent u het soort persoon die graag mensen samen brengt op een unieke locatie?

Met de aantrekkelijke ligging op enkele minuten van de E40 en dichtbij Brugge en het Brugse Ommeland is Di Coylde de ideale ligging om mensen samen te brengen en hen vergezeld van culinaire verrassingen een inspirerende avond te bezorgen.

Wij helpen u graag dit te organiseren, contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

Productpresentatie

Bij Di Coylde kunnen alle presentaties gegeven worden, of het nu een mode show is, de lancering van een nieuwe parfum of een voorstelling van uw diensten. Wij bekijken samen met u hoe we de ruimtes kunnen optimaliseren zodat uw product het beste naar voren komt. Laat ons weten wat u in gedachten heeft dan werken we samen aan een voorstel op maat.

Seminarie

Hier, bij Di Coylde kan u in alle rust uw seminarie organiseren, wij zorgen voor alle technische hulpmiddelen & catering. U hoeft enkel te zorgen voor een interessante agenda.

Opleiding & Workshops

Kent u dat gevoel, wanneer u goed bent in iets en het aan de hele wereld wenst te tonen? U heeft een passie voor bloemschikken, glutenvrij koken, naaien, modelbouwen, noem maar op… U zou graag deze kennis delen met andere mensen en een gezellige dag organiseren, dan kan dit hier in Di Coylde, wij stellen onze zalen ter beschikking en zorgen er voor dat u uw kennis in alle sereniteit kan doorgeven.

Aandeelhouders-
vergadering

Een goede voorbereiding is het halve werk om efficiënt te vergaderen. Di Coylde stelt daarom alle nodige materiaal ter beschikking zoals een beamer, een scherm of flip chart, audio-visuele hulpmiddelen, pennen en papier, enzovoort.

U kan bij ons maar liefst kiezen uit 3 volledig uitgeruste, polyvalente zalen om efficiënt te vergaderen. Laat ons weten wat u juist zoekt en we toetsen dit aan onze mogelijkheden! Indien gewenst kan u ook een beroep doen op onze externe cateringpartners .

Bekijk de zalen

De zalen kunnen gecombineerd, maar ook apart gebruikt worden.

X