050 78 18 18 info@dicoylde.be

Onze aanpak

Di Coylde is een uniek landgoed waar feesten en events worden georganiseerd voor particulieren en bedrijven. Wij bieden u drie stijlvolle zalen én een kasteeltuin aan, in combinatie met drank en catering. Gastvrouw Annie Raemdonck zorgt voor een aangename voorbereiding en een vlekkeloos verloop van uw evenement. Daarnaast organiseren we eigen aperitiefconcerten, workshops en vernissages.

Annie Raemdonck

seperator

Na vele jaren actief te zijn geweest in de modewereld was Annie Raemdonck op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een project met een ziel, iets waar ze haar zin voor gastvrijheid en creativiteit in kwijt kon. Gastvrouw zijn en de mensen het naar hun zin maken is wat ze ambieerde. Vanaf het eerste moment dat ze kennis maakte met het landgoed voelde ze dat er hier een unieke sfeer kon worden gecreëerd. Het aankleden van het landgoed en de juiste toon vinden voor uw event of feest begeestert haar nog steeds. Het voelde als thuiskomen in een haven van rust en sereniteit, en dat wil ze doorgeven, dat gevoel even weg te zijn van alle beslommeringen en puur genieten, van de sfeer, de attente bediening en een perfect gastronomisch maal.

Vacature

seperator

We zijn op zoek naar een freelance all-round account manager.

  • Je wil Di Coylde een digitale marketing boost geven
  • Je hebt ervaring in de eventsector, bent een gedreven netwerker en gaat graag op pad om nieuwe klanten aan te spreken.
  • Je bent creatief en pro-actief. Je denkt altijd twee stappen vooruit en je hebt een vlotte pen.
  • Je organiseert met passie workshops, meetings, lezingen en party’s.

Mail annie.raemdonck@dicoylde.be en kom kennis maken en bij een friendly drink toetsen we de vele mogelijkheden af.

Partners

seperator
house of weddings
services

House of Weddings

Di Coylde mag zich met trots tot de House Of Weddings Selection van partners vervoegen.

wdm events
services

WDM Events

WDM Events zorgt voor prachtige tenten voor uw feesten.

X