050 78 18 18 welkom@dicoylde.be

Entertainment

Entertainment

Di Coylde organiseert thema events voor uw bedrijf of privé-feest. Met je collega’s een moord oplossen, lach-yoga, gin workshops of een 2PK-rally? Het kan allemaal. Doe hier ideeën op voor een originele teambuilding of een geslaagd verrassingsfeest!

Di Coylde Moorddiner

Moord diner

Dé perfecte combinatie van dineren en entertainment, en een buitengewoon bijzondere ervaring. Interactief, spannend en komisch! De deelnemers vertolken zelf de rol van een van de uiteenlopende personages, dit onder begeleiding van de spelleider. Intriges, onderlinge jaloezie, een moordenaar die gevonden moet worden…

Kookworkshop Di Coylde

Kookworkshop:
Los Amigos

Iedereen verrast elkaar met een waaier aan succulente creaties en we genieten in onvervalste tapas bar stijl van al dat lekkers en de juiste wijnen. Plaats van het gebeuren is de keuken van Di Coylde, omgetoverd tot een modern kookatelier ingericht met topmerken. Heel rustig gelegen, doch vlakbij alle grote invalswegen en gratis parkeergelegenheid.

Kookworkshop Di Coylde

Kookworkshop:
Les Gourmands

Samen moet u een 4-gangen Frans bistro menu op tafel toveren. Dit is een uitdagende kookopdracht die efficiënt samenwerken vergt. Plaats van het gebeuren is de keuken van Di Coylde, omgetoverd tot een modern kookatelier ingericht met topmerken. Heel rustig gelegen, doch vlakbij alle grote invalswegen en gratis parkeergelegenheid.

Vuurlopen Di Coylde

Vuurlopen

Iedereen is het er ondertussen over eens het belang van een goede groepssfeer en de kwaliteit van de geleverde prestaties gaan hand in hand. Een team is meer dan een optelsom van individuen. Persoonlijke groei, kracht en openheid zijn de basisbeginselen van een positieve ontwikkeling van het individu én van een goed team.

Ontvang onze newsletter
Subscribe